fredag 20 maj 2011

Sonay: Vill du ha en FN-strumpa eller en tygkasse?

Från Caroline:

En av de stora aktiviteterna vi jobbar febrilt med just nu är att ta fram en alldeles ny sajt om utvecklingsfrågor. Vi vill att den på ett pedagogiskt, inspirerande och oväntat sätt ska locka till läsning, kunskapsinhämtning och engagemang kring utvecklingsfrågor och den positiva förändring man uppnår med internationellt samarbete. Jag tycker att det låter som världens bästa idé och något som verkligen behövs. Alla sidor som handlar om utvecklingsfrågor är lite smådeppiga, svåra att läsa och enligt min mening, väldigt fula.


Min tanke är därför en supersnygg sajt där du kan hitta lättbegriplig och aktuell information och statistik till ett skolarbete eller bara för att du är nyfiken, kolla på videoklipp från hela världen och få en nyanserad bild samtidigt som du spelar ett roligt spel. Hur tycker du att det låter? Vad vill du se för innehåll och funktioner på en sådan sajt?
Alla idéer och synpunkter är välkomna! Jag behöver din hjälp med att svara på en webbenkät och längre fram också att testa sajten. Alla som gör webbenkäten får ett par FN-strumpor eller en tygkasse på posten. Om du vill testa sajten får du så klart ett fint intyg från mig som tack för hjälpen.


Kan du tänka dig att göra något av det, båda eller bara har en tanke om vad vi bara inte får missa? Maila mig caroline.kullberg@fn.se och dela med dig.

Ha en fin dag,

Caroline

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar