måndag 3 september 2012

Nu sitter de på planet..

Idag skickar FN-förbundet iväg två praktikanter Tove Vikström och Daniel Löwendahl till Armenien respektive Georgien. Har just fått rapport om att de är på väg. Spännande!


Visste ni att svenska FN-förbundet samarbetar med FN-förbunden i både Armenien och Georgien? Det är på dessa förbund som Tove och Daniel kommer tillbringa kommande månader. De kommer själva att gästblogga om sina upplevelser här på UNg-bloggen så jag ska inte avslöja för mycket, men jag tror att de kommer få jättespännande månader. I januari, när de kommit tillbaka kommer de också att dela sina erfarenheter och sprida vad de lärt sig under praktiken vidare till oss andra som snällt fått stanna hemma i Sverige! Tills dess att de är framme och skriver sina första gäst-blogginlägg kan ni kika på Toves egna blogg Armenien Tur och Retur : http://www.armenienturochretur.blogspot.se/ 

Vilken fantastisk möjlighet det är att ha praktik och att vara på en arbetsplats, men att ha som huvuduppgift att utvecklas och lära dig mer samtidigt som du får pyssla med olika uppgifter. Att dessutom få vara i ett spännande land och ny kultur är ju inte så dumt heller. Det ska bli spännande att läsa om deras upplevelser! Vem vet kanske kommer fler sådana här tillfällen och då är det kanske du som åker?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar